vomo12 - 20102011

all rights reserved

ligia.html
nienke.html
SERREVOMO_12.html

VOMO 12

MAATMEUBEL


Een herindeling van een achteraanbouw. De keuken wordt bij de woonkamer betrokken waardoor een ruimtelijk effect wordt gecreëerd. Er wordt een grote glaspartij voorzien om binnen met buiten te verbinden. De hoogglans witte keuken is mooi geïntegreerd in het nieuwe moderne interieur. Bovendien is er nu een betere circulatie doorheen het gelijkvloers.


Minke Stijns

0031 64 10 777 49 minke_stijns@hotmail.com

BUILDURBED


Een democratisch ontwerp voor een hemel(bed) waarbij de consument tegelijkertijd producent is.


Wat begint met een basispakket, eindigt met een persoonlijke slaapomgeving. Door eigen spullen toe te voegen, creëert de gebruiker zijn of haar persoonlijk nestje.


CORAL CARPET


CoralCarpet is een product dat de zintuigen prikkelt. Het bonte gekrioel springt in het oog, en de textuur voelt zowaar als een voetmassage.


De awareness is terug te vinden in het materiaalgebruik. In CoralCarpet kunnen alle reststukken verwerkt worden, waardoor er vrijwel geen afval over blijft. Het geheel wordt samen gehouden door een latex backing, die reeds gebruikt wordt tijdens het fabricageproces van de tapijten zelf. Dit scheelt in onderhoud van machines, transport en afvalverwerking.janwillem.html
elien.html