Robbe Pinsart

Een sculptuur met twee verhalen 

Deze plastische sculptuur uit massief Douglas hout verhult een stapeling van 2 objecten. Individueel zijn het twee asymetrische zitmeubels met een uniform karakter en met meervoudige zitopties. Samen zijn ze geïnspireerd door het zadelgewricht in onze duim. 

Fauteuil 96’, biomimicry of niet? 

FAUTEIL ‘69


robbe_pinsart@hotmail.com @Robbepinsart 

Fotograaf:  Tijs Vervecken

KATTENBANK

Deze bank is op vraag ontworpen en gebouwd en is momenteel geïntegreerd in een al bestaand interieur. De bank heeft een eenvoudig ontwerp met een zitvlak dat als klep fungeert. Deze klep scharniert door middel van 2 pinnen met het onderstel. Onderin de bank wordt een kattenbak geplaatst.

Fotograaf:  Robbe Pinsart

CLAVIS TRIBUNE

Voor het kleinere publiek een plekje te geven om te leren lezen en leuke voorlezingen bij te wonen heb ik een leeshoek gecreëerd voor de uitgeverij Clavis. Deze Tribune is opgebouwd uit 8 losse delen die apart kunnen worden vervoerd. De leeshoek is momenteel te bezichtigen als te gebruiken in de Herkenrode abdij van Hasselt.

Fotograaf:  Robbe Pinsart

MASSIEVE BARKRUKKEN

Met hun authentiek karakter stralen dezen krukken binnen de winkel die ernaar vroegen. De krukken zijn duurzaam ontworpen door middel van pen -en gat verbindingen en het gebruik van massief eiken -en merantihout.

Fotograaf:  Robbe Pinsart

GROEPSWERKEN

 

SWAP

 

WERKPAARD