UP CLOSE

Jaron Vandevelde


jaron.vandevelde@telenet.be

+32470630522

@studiojaronvandevelde


Picatsofa


KRABBEN strek aanbevolen…

Eén op 3 gezinnen in België heeft een kat als huisdier. De vernielzucht van de viervoeter leidt in vele gevallen tot een beschadigde zetel. 

Met project Picatsofa behoort dit soort van kattenkwaad definitief tot het verleden.

Deze flashy en innovatieve sofa werd namelijk net ontworpen met de bedoeling dat de katten hun nagels botvieren op de zetelbekleding! Ook uw kat zal niet aan de verleiding kunnen weerstaan om aan deze unieke Picatsofa-stof te krabben. Maar mispoes, deze keer geen uitbrander voor onze ondeugende kat, want het krabvermogen van uw huisdier bepaalt mee het design van deze zitbank. 

Door het krabben aan de stoffering ontstaan er op een ingenieuze manier bijzondere kleurpartijen die in verschillende vormen tevoorschijn komen en dat komt deze keer uw zetel helemaal ten goede!

Van strak plan tot strak design

De jonge ontwerper, Jaron Vandevelde, is vertrokken vanuit de katten-zetel-problematiek.  Hoe kan je deze verminkingen integreren als onderdeel van de esthetiek en zo de leeftijd van de zetel verlengen? 

Er werd gekozen voor een modern, tijdloos en ecologisch design. Bovendien valt de compacte Picatsofa in een handomdraai om te bouwen tot een volwaardig tweepersoonsbed.  De afwezigheid van lijm en nietjes maakt deze volledig recycleerbare zetel zo uniek.

Gun de Picatsofa ook een plaats in uw interieur! Het wordt gegarandeerd de meest geliefde plek van zowel uw gezinsleden, als uw kat.
Fotograaf: Katoo Peeters

HoutwormDesign

Een onderzoek naar de houtworm en een poging om houtwormen te sturen in het wegvreten van hout.

Diverse veelbelovende resultaten zijn een gevolg hiervan.

Fotograaf: Katoo Peeters