Vomo in vorm

kobe

Kobe Nimmegeers

Ik ben kobe Nimmegeers, voor ik me inschreef bij VOMO heb ik mijn diploma aan de hotelschool behaalt en heb daarna mijn bachelor interieurvormgeving gehaald aan Luca school of arts te Brussel. Ik koos om meubelvormgeving te studeren, omdat ik mijn eigen manier van leven wil creëren. Als kok houd ik mijn gerechten graag naturel, hiermee bedoel ik dat men de producten ziet en makkelijk herkent. Als designer wil ik een chemie bekomen tussen allerhande materialen en deze combineren in een harmonieus design. In mijn projecten, tot nu toe, hou ik ervan om de natuurlijke look van materialen te behouden op dezelfde manier als ik gewend ben te koken. In mijn verdere loopbaan zou ik graag nog heel wat materialen aanraken, ruiken, bewerken en neerzetten tot natuurlijk en eerlijk design. /p>

kobenimmegeers@gmail.com

+32 4 96 11 90 11

www.7kndesign.com

Unfoldtable

Unfoldtable is een combinatie van een kast en een tafel. Het is een on- twerp voor de toekomst. Vermits de bevolking alsmaar kleiner gaat wonen is dit een eettafel perfect voor in kleine ruimtes. In gesloten toestand is dit ontwerp een consolekast met schuifdeuren, als je de eettafel nodig hebt kan je deze van de kast weg- trekken en openklappen. Deze fun- ctie is heel makkelijk door eenvoud- ig op de rand van het tafelblad te duwen, zo draait het blad open. Door de vilten band langs de onderkant van het blad komt deze zacht neer. De tafel is geschikt voor tien personen. Met dit ontwerp wil ik mensen meenemen in mijn visie om ruim- tes multifunctioneel in te richten, zo dat ze optimaal kunnen gebruikt worden, zeker in kleinere woningen.

Hexa-move

De Hexa-move is een verplaatsbare bureautafel. de tafel is een persoonlijke werktafel die je door de uitgesproken vorm in bepaalde posities kan koppelen aan andere tafels. Zo kan je kiezen om in groep te werken of om je even af te zonderen. De ontdubbeling van het werkblad zorgt ervoor dat je een aantal dingen kan opbergen als je wil verhuizen van plaats.