Vomo in vorm

jana

Willem Wouters

Willem Wouters behaalde zijn Bachelor industrieel ingenieur elektromechanica aan de KU Leuven. Momenteel studeert hij af als Master intelligent manufacturing aan dezelfde instelling en beëindigt hij de Voortgezette opleiding meubelontwerp bij Thomas More Mechelen.


willem.wouters@outlook.com

+32 4 78 82 78 90

Quadrat 2

QUADRAT 2 is een sierlijk kunstmeubel. Het heeft als functie het ordelijk opbergen van juwelen, voornamelijk armbanden en vormloze halskettingen. Het eenvoudig en strak uiterlijk wordt aangevuld met brutere en functioneel vormgegeven technische elementen die zorgen voor de beweging van het omhulsel rond de opbergruimte. Deze op en neergaande beweging van een omhulsel, dat de volledige opbergruimte omsluit, zorgt voor een geborgen gevoel bij het opbergen van de juwelen. Het tegengewicht dat voor deze beweging zorgt, roept op tot interactie met het meubel. Verder laten de verticale vorm en het ophangen van het meubel toe dat het overal plaatsbaar is in een ruimte, zoals een slaapkamer, een dressing, een badkamer, een zithoek.

Midway

MIDWAY is een compacte werk-zetel voor thuis. Met een opzetbaar tafeltje om aan te werken en een opbergruimte onderin de zetel is dit meubel ideaal geschikt voor het werken met een pc. Echter kan de werk-zetel eenvoudig van karakter veranderen tot een huiselijk meubel door het tafeltje in de opbergruimte te plaatsen. De vorm van de rugleuning zorgt voor een ideale werkhouding en gedeeltelijke afscherming van de omgevingsruimte. Het schuine deel van de zetel laat tevens een relaxte houding toe.